Satisfyer is een top merk en helemaal speciaal voor vrouwen.  Dit merk maakt niet alleen vibrators en seksspeeltjes voor koppels maar ook vibrators op luchtdruk. Een van deze vibrators op luchtdruk is de Satisfyer pro. Wat maakt de Satisfyer pro een top product? Dit top merk maakt gebruik van luchtdruk i.p.v. trillingen zoals andere seksspeeltjes. Dankzij deze luchtdruk komt de womanizer dicht bij een orale bevrediging.

De Satisfyer Pro 2 Next Generation

De Satisfyer Pro 2 is een van de meeste gewilde producten van Satisfyer. Dit is ook een luchtdruk vibrator die zich richt op de clitorus.

De Satisfyer Pro 2 Next Generation is uitgerust met 11 verschillende standen. Door de ovale knop op de Satisfyer Pro 2 Next Generation kun je de standen verzenden van hoog naar laag.

Ook is de Satisfyer Pro 2 Next Generation spat waterdicht en oplaadbaar met de bijgeleverde USB oplader.

Satisfyer Pro 4 Couples

Deze unieke luchtdruk vibrator is speciaal ontworpen voor koppels. De vibrator wordt gedragen door haar en door de vibraties en de luchtdrukstimulatie worden beide partners optimaal gestimuleerd.

De vibrator heeft twee motoren die apart van elkaar te bedienen zijn. Er zijn in totaal 10 vibratiestanden, waarvan 3 snelheden en 7 patronen, en 11 luchtdruksnelheden.

De vibrator is volledig waterproof en is gemaakt van zacht en glad body-safe siliconen. Hij wordt geleverd met een magnetische USB oplaadkabel waarmee je de vibrator snel en eenvoudig kunt opladen.

Maak de toy voor en na gebruik schoon met water en een toycleaner voor een hygiënisch gebruik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *