Tips & Tricks om het samen leuk en spannend te houden

De meeste van ons zitten nu al voor een langere tijd thuis in quarantaine. Natuurlijk is dit altijd leuker als je met zijn 2en thuis zit dan alleen. Toch kunnen de irritaties ook hoger oplopen tijdens thuis quarantaine. Stay safe & Stay home en maak er samen een leuke tijd van. Hieronder enkele tips om het beste uit deze tijd te halen!

Lingerie & Mode

Op dit moment lopen we meer in onze trainingspakken dan wanneer dan ook. Dit betekent ook dat je er minder sexy uit ziet dan normaal. Verras je partner juist nu en trek eens iets anders aan dan je trainingspak. En maak je outfit af met een sexy lingerie pakje om het helemaal af te maken.

Lingerie en mode zijn de uitkomsten voor een succes avond met je partner. Met sexy lingerie is de toon al snel gezet voor de avond. Natuurlijk is het ook leuk om lingerie cadeau te geven hiermee heb je samen met je partner dubbel uitpak plezier op een avond. Daarnaast is een sexy kostuum ook het ideale recept voor een leuke spannende avond. Want geef toe iedereen heeft toch een fantasie..

Seksspeeltjes voor koppels

Koop een nieuw spannend seksspeeltje om elkaar te verrassen en elkaar opnieuw te ontdekken. Seksspeeltjes zijn niet alleen voor single mannen en vrouwen. Er zijn ook veel seksspeeltjes voor koppels. Deze kun je samen gebruiken om een nieuwe en spannende draai te geven aan jullie seksleven.

Erotische spellen

In deze thuis quarantaine tijd worden er veel spelletjes gespeeld. Maar aan een potje pesten is natuurlijk niks erotisch . Er bestaan veel spellen voor stellen met een erotisch tintje en deze kunnen jou op verschillende manieren helpen om je relatie nog spannender te maken.  Met een erotisch spel kun je elkaars voorkeuren op het gebied van seks nog beter leren kennen. Hierdoor zijn dit soort spelletjes zeer geschikt voor nieuwe stelletjes die elkaar nog aan het verkennen zijn. Ook zijn erotische spellen voor stellen ideaal als je een keer iets nieuws wil uitproberen met je partner.

Benieuwd naar deze artikelen? KLIK HIER